Kryefaqja Mbi projektin Video Personazhet Produktet Profili im

Projekt "Lojë Për Ndryshime" Promo

Webinar: Roli i shkollës në forcimin e qëndrueshmërisë së bashkësisë

Webinar: Lojërat digjitale si mjet për forcimin e rezistencës së bashkësive

Webinar: Faktorët dhe shenjat e njohjes së radikalizmit që mund të çojnë në ekstremizëm të dhunshëm